FSHESA

Pamja e rrjetës:
Nuk ka gjendje
Shiko shpejt
Shiko shpejt

FSHESE ELECTROLUX ECC21-2IW

13,490 L

Pa qese: Nuk do t'iu duhet të mbani mend se cila qese përshtate, duke blerë apo ruajtur qese. K..

Nuk ka gjendje
Shiko shpejt

FSHESE ELEKTRA EFK-150DB

7,000 L

Fshese me korent modeli EFK-150DB i markes ElektraPer pastrim me te lehte, efikas dhe komodMe depozi..

Nuk ka gjendje
-25%
Shiko shpejt

FSHESE MAX XL-777D

8,990 L 12,000 L

Fshese me korent marka Max modeli XL- 777D+B    Fuqi thithese 2200W me kontroll elekt..

Porosit me parë
-31%
Shiko shpejt
Porosit me parë
Shiko shpejt

FSHESE PHILIPS FC8294/01

11,990 L

Teknologjia AirflowMax Klas energjie A Filtër HEPA 12 I ndryshueshëm Kokë 2n1 (dyshem..

Shiko shpejt

FSHESE SAMSUNG VCC4135S37/BOL

8,990 L

Teknologji me ciklon me turbinë,Kokë 2n1,Aksesor për qoshe,Doreze ergonomike,Tub teloskopik metalik,..

Porosit me parë
-21%
Shiko shpejt

FSHESE SAMSUNG VCC4320S3A/BO

7,900 L 9,990 L

Depozita: Kosh plastik 1.3 LitraFuqia motorrike: 1600 WDoreze teleskopik metalikGjatësia e kabllit: ..

Porosit me parë
Shiko shpejt

FSHESE SAMSUNG VCC4550V36/BOL

11,000 L

Teknologji me ciklonKoke 2n1 (dysheme/ tapiceri)/ qosheKapaciteti I Koshit 1.5 LitraFilter i lashemN..

Nuk ka gjendje
Shiko shpejt

FSHESE VOX SL 123

6,300 L

Fuqia 1400W.Tub teleskopik metalik.Rrotullim 360 ° I tubit të fshesës...

Shiko shpejt

FSHESE VOX SL 123 G

6,500 L

Qese tekstile shumë përdorimësheKapaciteti i qeses së pluhurit 2.5 ltFuqia 1400WTub teleskopik metal..

Shiko shpejt

FSHESE VOX SL 124 B

8,700 L

Qese tekstile shumë përdorimësheFuqia 2400WTub teleskopik metalikRrotullim 360 ° I tubit të fshesësT..

Shiko shpejt

FSHESE VOX SL 124 W

8,700 L

Qese tekstile shumë përdorimësheFuqia 2400WTub teleskopik metalikRrotullim 360 ° I tubit të fshesësT..

Shiko shpejt

FSHESE VOX SL 150

8,600 L

Kapaciteti i koshit të pluhurave 2 lt.Fuqia 2200W.5 shtresa filtrash...

Porosit me parë
Shiko shpejt

FSHESE VOX SL 156

9,900 L

Fuqia 2400WKapaciteti i koshit 2 ltRrotullim 360 ° i tubit të fshesësTregues i koshit kur mbushet pl..

Shiko shpejt

FSHESE VOX SL 208

8,000 L

Fshesë korrenti Qese tekstile shumë përdorimëshe Fuqia 2400W Tub teleskopik metalik&n..

Porosit me parë
Shiko shpejt

FSHESE VOX TAJFUN 3000 CRNI

11,400 L

Fshesë korrenti me ujëFuqia 2800WPunon me ujë dhe pa ujëKapaciteti i koshit te ujit 20ltKapaciteti i..

Duke shfaqur nga 1 në 17 prej 17 (1 faqe)