Mikrovalë

Pamja e rrjetës:
Porosit me parë
Shiko shpejt
Porosit me parë
Shiko shpejt

MIKROVALE MAX MB 505 GRI

8,990 L

    ..

Porosit me parë
Shiko shpejt
-29%
Shiko shpejt

MIKROVALE OCEAN MWG 720 S

6,990 L 9,900 L

..

-14%
Shiko shpejt

MIKROVALE OCEAN MWG 721 S

8,990 L 10,490 L

Mikrovala e markës Ocean Ju kursen kohën dhe energjinë dhe ju mundëson ushqim të ngrohtë në çdo vakt..

-13%
Shiko shpejt

MIKROVALE VOX MWH M22

8,990 L 10,300 L

Mikrovalë e bardhëFuqia 700WKapaciteti 20 ltFrekuenca e furrës 2450 MHzHapja në të majtëKontrolli me..

Porosit me parë
Shiko shpejt

MIKROVALE VOX MWH M22 S

10,700 L

Mikrovalë silverFuqia 700WKapaciteti 20 ltFrekuenca e furrës 2450 MHzHapja në të majtëKontrolli meka..

Duke shfaqur nga 1 në 7 prej 7 (1 faqe)