GATIMI

Pamja e rrjetës:
Porosit me parë
Shiko shpejt
Porosit me parë
-19%
Shiko shpejt

ASPIRATOR VOX TRD 600 IX

8,490 L 10,500 L

3 nivele shpejtesie (min 140 m3/h – max 220 m3/h)1 motorFiltra inoks qe lahen ne lavastovilje dhe mu..

Porosit me parë
Shiko shpejt

MIKROVALE MAX MB 505 GRI

8,990 L

    ..

Porosit me parë
Shiko shpejt
-29%
Shiko shpejt

MIKROVALE OCEAN MWG 720 S

6,990 L 9,900 L

..

-14%
Shiko shpejt

MIKROVALE OCEAN MWG 721 S

8,990 L 10,490 L

Mikrovala e markës Ocean Ju kursen kohën dhe energjinë dhe ju mundëson ushqim të ngrohtë në çdo vakt..

Porosit me parë
-25%
Shiko shpejt

MIKROVALE VOX MG 20

8,990 L 12,000 L

Mikrovalë e bardhë me grile.Fuqia 1050W.Fuqia e grilës 1000W...

-13%
Shiko shpejt

MIKROVALE VOX MWH M22

8,990 L 10,300 L

Mikrovalë e bardhëFuqia 700WKapaciteti 20 ltFrekuenca e furrës 2450 MHzHapja në të majtëKontrolli me..

Porosit me parë
Shiko shpejt

MIKROVALE VOX MWH M22 S

10,700 L

Mikrovalë silverFuqia 700WKapaciteti 20 ltFrekuenca e furrës 2450 MHzHapja në të majtëKontrolli meka..

-15%
Shiko shpejt
-24%
Shiko shpejt
Porosit me parë
-30%
Shiko shpejt

SOBA ATLANTIC ASI 16 VI 4KORENT VITROCERIMIC INOX 60CM

34,900 L 49,900 L

PANELI I KONTROLLIT ME CELSANUMRI I PROGRAMEVE 5KOHEMATES PONUMRI I PLITAVE 4LLOJI I PLITAVE KORRENT..

Porosit me parë
-14%
Shiko shpejt
-24%
Shiko shpejt

SOBE DELUX F6B22E3

24,900 L 32,900 L

Sobë  e markës DELUX modeli F6B22E3Ngjyra e sobës është e badhë.Soba ka 4 programe gatimi. ..

-14%
Shiko shpejt
Porosit me parë
-26%
Shiko shpejt

SOBE OCEAN OCV 6604 VC F SE

36,900 L 49,900 L

KLAS ENERGJIE ANUMRI I VATRAVE 4 KORENTVENTILIM PO..

Porosit me parë
-27%
Shiko shpejt

SOBE OCEAN OCV 6604 VC F WE

32,900 L 44,900 L

..

-14%
Shiko shpejt

SOBE OCEAN OCV 6604 XE

29,900 L 34,900 L

..

-24%
Shiko shpejt

SOBE OCEAN OCV 6622 WE

25,900 L 33,900 L

..

-30%
Shiko shpejt

SOBE OCEAN OCV 6622 XE

27,900 L 39,900 L

KLAS ENERGJIE A NUMRI I PROGRAMEVE TE GATIMIT 6 NUMRI I VATRAVE 2 GAS / 2 KORENTPermasat 6..

Duke shfaqur nga 1 në 20 prej 23 (2 faqe)