Ngrohëse

Pamja e rrjetës:
Porosit me parë
-22%
Shiko shpejt

AEROTERM VIVAX FH-2051

1,490 L 1,900 L

2 nivele temperature Mbrojtje nga mbinxehja Termostat i ndryshueshem..

Porosit me parë
Shiko shpejt

AEROTERM VIVAX FH-2081

2,000 L

2 nivele temperatureTermostat i ndryshueshemSistem ventilimiPer siperfaqe deri ne 60 m³..

Porosit me parë
-36%
Shiko shpejt

NGROHESE DE LONGHI HCM 2020

4,490 L 7,000 L

6 Nivele fuqie,VentilatorTermosta per rregullimin e temperatures..

-13%
Shiko shpejt

NGROHESE KUMTEL KS2763

3,500 L 4,000 L

..

Shiko shpejt
Porosit me parë
Shiko shpejt

NGROHESE VENUS KPT-2000G

5,500 L

Ngrohese qeramike shume e fuqishme me 1000W/2000W.Ben jonizim e ajrit dhe nuk e than ate.Kursen deri..

Duke shfaqur nga 1 në 7 prej 7 (1 faqe)