TRAJTIMI I AJRIT

Pamja e rrjetës:
Porosit me parë
-22%
Shiko shpejt

AEROTERM VIVAX FH-2051

1,490 L 1,900 L

2 nivele temperature Mbrojtje nga mbinxehja Termostat i ndryshueshem..

Porosit me parë
Shiko shpejt

AEROTERM VIVAX FH-2081

2,000 L

2 nivele temperatureTermostat i ndryshueshemSistem ventilimiPer siperfaqe deri ne 60 m³..

Porosit me parë
-36%
Shiko shpejt

NGROHESE DE LONGHI HCM 2020

4,490 L 7,000 L

6 Nivele fuqie,VentilatorTermosta per rregullimin e temperatures..

Porosit me parë
Shiko shpejt

VENTILATOR ELEKTRA EV-1603T

2,490 L

Ventilator tavoline, ngjyre e bardhe me blu.Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet e..

Shiko shpejt

VENTILATOR ELEKTRA EV-1811K

3,500 L

Ventilator i markes Elektra modeli EV-1811K Ventilatori ka 5 helika te cilat jane material plas..

Shiko shpejt

VENTILATOR ELEKTRA EV-1811K/5

3,500 L

Ventilator ngjyre argjendi. I markes Elektra.Ju ofron nje freski natyrale. I pershtatshem per ditet ..

Shiko shpejt

VENTILATOR ELEKTRA EV-I1621T TOTAL INOX

6,000 L

Ventilator Elektra EV-i1621t. Total Inox .16"Ventilator me ngjyre argjendi.Ju ofron nje freski natyr..

Shiko shpejt

VENTILATOR ELEKTRA EV1601K

1,800 L

Ventilator Elektra EV-1601K, 16"Me 3 nivele te ndryshme shpejtesie.Gjatesia deri ne 1.8 meter dhe di..

Shiko shpejt

VENTILATOR TAVOLINE Elektra 16" EV-1622T

4,500 L

Ventilator tavoline Elektra 16" EV-1622TI vogel praktik dhe i lehte per perdorimDiametri i tij eshte..

Duke shfaqur nga 1 në 9 prej 9 (1 faqe)