KONDICIONIMI

Pamja e rrjetës:
Porosit me parë
-22%
Shiko shpejt

AEROTERM VIVAX FH-2051

1,490 L 1,900 L

2 nivele temperature Mbrojtje nga mbinxehja Termostat i ndryshueshem..

Porosit me parë
Shiko shpejt

AEROTERM VIVAX FH-2081

2,000 L

2 nivele temperatureTermostat i ndryshueshemSistem ventilimiPer siperfaqe deri ne 60 m³..

-19%
Shiko shpejt

KONDICIONER ELEKTRA 18BTU EAC-18

64,900 L 79,900 L

..

Nuk ka gjendje
-20%
Shiko shpejt

KONDICIONER TCL 12BTU TAC-12CHSD

40,000 L 50,000 L

Për një zgjidhje efikase dimër-verë dhë për të mos ndjerë ndryshimet stinore kondicionerët janë zgje..

Porosit me parë
-36%
Shiko shpejt

NGROHESE DE LONGHI HCM 2020

4,490 L 7,000 L

6 Nivele fuqie,VentilatorTermosta per rregullimin e temperatures..

-18%
Shiko shpejt

PANELE NGROHES ATLANTIC F19 ELECTRONIC

13,900 L 16,900 L

Kalojini ditët dhe netët e ftohta të dimrit me panelin ngrohës Atlantic, të cilin mund ta blini me c..

Duke shfaqur nga 1 në 9 prej 9 (1 faqe)